اولین نمایشگاه تخصصی ایران بایو برگزار میشود
اولین کنفرانس و نمایشگاه بین المللی محصولات بیوتکنولوژی پزشکی و صنایع وابسته، 7 تا 9 بهمن ماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار میشود.
به گزارش ستاد خبری نمایشگاه ایران بایو، انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران در نظر دارد رویداد تخصصی ایران بایو را با هدف معرفی توانمندی و ظرفیتهای فعالان صنعت بیوتکنولوژی کشور و ارائه آخرین دستاوردهای نوین در عرصههای مختلف بیوتکنولوژی برگزار نماید.
این رویداد تخصصی با پیشبینی تمامی تمهیدات لازم و پروتکلهای بهداشتی مطابق با الگوهای جهانی صنعت نمایشگاهی، در فضایی ایمن و سالم و با رعایت کامل دستورالعملها برگزار خواهد شد.
گفتنی است با توجه به اعلام شرکت نمایشگاههای بینالمللی در خصوص برگزاری نمایشگاههای تخصصی در نقاط زرد و نارنجی، حضور در نمایشگاه ایران بایو تنها با ثبتنام (رایگان) در سایت این رویداد امکانپذیر است.
دکتر مصطفی قانعی دبیر ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و عضو شورای سیاستگذاری این رویداد در پیامی به مناسبت رونمایی از پوستر این رویداد گفت:
?ایران یکی از کشورهای پیشرو در زمینه زیست فناوری است و تلاشهای گوناگونی برای توسعه این علم در کشور صورت گرفته است. تلاشهایی از جنس همت و غیرت ایرانی.
?در این برهه زمانی که از همه طرف درگیر تحریمهای اقتصادی هستیم رسیدن به این پیشرفتها تنها به یاری دستان قدرتمند و توانمند جوانان میسر خواهد بود. ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم بر همین مبنا با حمایت از نخبگان و ایدهها و طرحهای تجاریسازی شده در شرکتهای دانشبنیان، تلاش کرده است تا ریل حرکت این قطار فناورانه در کشور را روانتر کند و خوشبختانه ثمره این حرکت را شاهد بودیم، چرا که اگر اینگونه حمایتها نبود باید میلیونها دلار بیشتر برای واردات دارو پرداخت میکردیم.
?ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به عنوان یکی از یاریگران این عرصه پا به میدان مبارزه گذاشته و چند سالی است که در کنار دیگر بازیگران این حوزه فعالیت میکند و در تلاش است تا سامانی به فعالیتهای این حوزه دهد. به استناد نقشه جامع علمی کشور دستیابی به ۳ درصد بازار جهانی زیستفناوری جز اهداف اصلی کشور در افق ۱۴۰۴ است و تحقق این موضوع بنابرمصوبه تشکیل ستاد توسعه زیستفناوری جز مأموریتهای اصلی این ستاد است و حمایتهایی که از شرکتهای دانشبنیان صورت میپذیرد در همین راستا است.
?با توجه به شعار امسال و تأکید مقام معظم رهبری بر اولویت قراردادن تولیدات داخلی و "جهش تولید"، برگزاری کنفرانس و نمایشگاه تخصصی با طیف وسیعی از افراد و اصناف این حوزه، به منظور معرفی و نمایش توانمندی این صنعت یکی از روشهای موثر برای معرفی این ظرفیتها و پتانسیلها است، کنفرانس و نمایشگاه ایرانبایو با همین هدف طراحی شده است و برنامهریزی برای ایجاد فرصتهای سرمایهگذاری، برپایی نشستهای تخصصی، کارگاههای آموزشی، ایراد سخنرانیهای کلیدی و تشکیل زنجیره تجاریسازی در این رویداد دیده شده است.
?امیدوارم این رویداد تخصصی، بستری را برای طرح و ابراز مشکل و چالشهای این حوزه و معرفی توانمندیها و دستاوردهای این صنعت فراهم نماید.
https://www.instagram.com/p/CJtQka8pscv/?igshid=1tk7rak6i8oi4
با اعلام دکتر عبدالهی اصل عضو هیئت علمی گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران و دبیر علمی کنفرانس تخصصی ایرانبایو، کارگروههای این کنفرانس به شرح زیر اعلام شد.
۱. کارگروه داروهای بایوتک (تحلیل وضعیت و تکنولوژیهای تولید محصولات بیوتکنولوژی) به دبیری دکتر امیرفرشچی؛ دکترای داروسازی و Ph.D اقتصاد و مدیریت دارو از دانشگاه علوم پزشکی تهران
۲.کارگروه اقتصاد بایو به دبیری دکتر محمدرضا کاظمعلی دکترای داروسازی و Ph.D بیوتکنولوژی دارویی از انیستیتو پاستور ایران ۳.کارگروه کسب و کارهای نوپا به دبیری دکتر امیرحسین کارآگاه دکترای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی
۴.کارگروه فناوریهای نوین به دبیری دکتر علیرضا زهرایی دکترای داروسازی و MBA دارویی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
۵.کارگروه داروهای دامی به دبیری مهندس سجاد پزشکی کارشناسی ارشد ژنتیک از دانشگاه تربیت مدرس
۶.کارگروه فرآوردههای مشتق از پلاسما به دبیری دکتر محمد امین قبادی دکترای داروسازی از دانشگاه علوم پزشکی تهران
۷. کارگروه تجهیزات پزشکی به دبیری دکتر بهروز حاجیان تهرانی کارشناسی ارشد بیوشیمی از دانشگاه تهران و دکترای مدیریت از دانشگاه کمبریج
نخستین کنفرانس و نمایشگاه تخصصی ایرانبایو ۷ تا ۹ بهمن ماه ۹۹ در مرکز همایش های بین المللی هتل المپیک برگزار میشود.
به بهانه برگزاری کنفرانس و نمایشگاه ایران بایو ( محصولات بیوتکنولوژی و صنایع وابسته) با دکتر دکتر فریدون مهبودی؛ رئیس کنفرانس و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران گفتوگویی داشتیم که در ادامه میخوانید:
?دکتر فریدون مهبودی از برگزاری نخستین کنفرانس و نمایشگاه صنعت بیوتکنولوژی خبر داد و افزود این رویداد انشاالله با مشارکت فعالانه شرکتها، انجمنها و موسسات تحقیقاتی فعال در حوزه بیوتکنولوژی برای بهمن ماه سال ۹۹ برنامه ریزی و در دستور کار قرار دارد.
?وی تصریح کرد: بسیاری از توانمندیهای صنعت بیوتکنولوژی کشورمان، آنچنان که باید به خوبی معرفی نشده است حال آن که این صنعت پرچم افتخار ایران است و برگزاری رویدادهایی در این سطح میتواند زمینه همکاریهای مشترک فی مابین را بیش از پیش ارتقا ببخشد.
?دکتر فریدون مهبودی عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران با اشاره به اینکه ایران دوازدهمین کشور تولیدکننده محصولات بیوتکنولوژی در دنیاست درباره موفقیتهای این صنعت در کشور گفت: چند سال پیش با پیشنهاد دکتر ستاری قرار شد فارغالتحصیلان دانشگاهی درگیر تولید شوند و ساخت چند واکسن و داروی جدید در برنامه شرکتهای بیوتک قرار گرفت، این بچهها امید داشتند و میخواستند برای کشور کار کنند. کاری که درحوزه بیوتک صورت گرفت در کشور سابقهای ندارد و برای اولین بار پس از چند سال در کشور واکسن تولید داخل توزیع میشود.
?دکتر مهبودی در ادامه استقلال و خودکفایی را برای حوزه دارو ضروری دانست و اضافه کرد: با حرف مقام رهبری موافقم که باید نگاه ما به خارج از کشور قطع شود. ایجاد روابط بینالملل، داشتن تعامل و... هر کدام جای خود ولی ما باید کارمان را شروع کنیم و هرجا لازم شد از امکانات جهانی استفاده کنیم، نه اینکه بخواهیم تمام نیازهای علمی و تکنولوژیک را وارد کنیم. اگر بخواهیم قدرتمند و مستقل باشیم باید روی پای خودمان بایستیم و وقتی لازم است واردات داشته باشیم.»
به باور دکتر مهبودی فعالیت شرکتهای بیوتک و پیشرفت آنها روی هدفگذاری و رویکرد تحصیلی دانشجویان تاثیر داشته است تا جایی که بسیاری از قبولیهای کنکور با رتبه زیر ۱۰۰ و ۵۰ جذب این حوزه شدهاند. باید زمینه ادامه فعالیت این افراد نخبه را در کشور فراهم شود خصوصا که با افزایش فارغالتحصیلان این حوزه، حتی دورههای دکتری در کشور راهاندازی شده است.
از سلسه وبینارهای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی کشور هفتمین وبینار به موضوع اعتبارسنجی فرآیندهای آنالیتیکال اختصاص خواهد داشت.
?چرخه ی عمر یک متد آنالیتیکال شامل توسعه ی متد، معتبرسازی، انتقال تکنولوژی و قرار گیری متد در استفاده ی روتین در کنترل کیفیت می باشد، بنابراین مهم ترین مرحله بعد از ستاپ یک تست آنالیتیکال چالش معتبرسازی یا ولیدیشن آن متد می باشد.
?معتبرسازی یک روش آنالیتیکال پیش نیاز بسیار مهم انتقال تکنولوژی هر متد به بخش کنترل کیفیت یا هر بخش تحویل گیرنده ای می باشد.
در صورتی که ولیدیشن متد به درستی و با ارزیابی ریسک مناسبی انجام شود از بروز بسیاری از مشکلات بعد از انتقال متد به کنترل کیفیت جلوگیری خواهد شد.
?در این وبینار مفهوم چرخه ی عمر یک متد آنالیتیکال و رویکرد مدرن به آن با جنبه ی ارزیابی ریسک توضیح داده می شود و همچنین پارامترهای مهم در ولیدیشن و انواع گایدلاین های مرتبط با این حوزه در صنایع داروهای شیمیایی و همچنین داروهای بیولوژیک مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
?شرکت در این وبینار برای مدیران و کارشناسان تضمین کیفیت، تولید و فنی و مهندسی شرکتهای دارویی و فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته های زیست شناسی، شیمی و داروسازی و سایر رشته هایی که به نحوی آینده کاری خود را در صنعت داروسازی جستجو می کنند می تواند مفید باشد.
?جهت هماهنگی و ثبت نام با شماره ۰۲۱۸۸۲۰۳۸۴۵ تماس حاصل نمایید.
?پس از پایان این سرسلسله وبینارها آزمونی گرفته می شود و نفرات برتر به شرکت های عضو معرفی و پیشنهاد می شوند.
DrKaragah@2020
از سلسه وبینارهای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی کشور ششمین وبینار به موضوع اعتبارسنجی فرآیند در محصولات بیوتکنولوژی اختصاص خواهد داشت.
امروزه با پیشرفت مفاهیم کیفی و فناوریهای صنعت دارو بویژه فناوری های زیستی در این حوزه، موضوع کیفیت و اثبات آن از مرحله بازرسی کیفی فرآورده نهایی گذر کرده و به خلق کیفیت در مرحله طراحی رسیده است. در این مسیر موضوع معتبرسازی فرآیندها و احراز صلاحیت تجهیزات تولید و کنترل بخش با اهمیت تحقق استمرار کیفیت در محصولات دارویی است.
معتبرسازی فرایندها رویکردی است که در آن با استفاده از تجارب تحقیق و توسعه ای محصولات؛
1) پارامترهای فرآیندی و کنترل های لازم را تعیین میکند.
2) قابلیتها و تکرارپذیری فرآیندها را اثبات میکند.
3) شرایط حاد را براساس مدیریت ریسک تعیین و بررسی میکند.
معتبرسازی فرآیندها این اجازه را به صاحبان کسب و کار می دهد که با اثبات یکنواختی فرایندهای تولیدی، بر روی متغیرهای بیرونی سازمانشان متمرکز شوند و سازمانشان را از خطرات ناشی از تلاطمهای بیرونی در امان نگه دارند.
?شرکت در این وبینار برای مدیران و کارشناسان تضمین کیفیت، تولید و فنی و مهندسی شرکتهای دارویی و فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته های زیست شناسی، شیمی و داروسازی و سایر رشته هایی که به نحوی آینده کاری خود را در صنعت داروسازی جستجو می کنند می تواند مفید باشد.
?جهت هماهنگی و ثبت نام با شماره ۰۲۱۸۸۲۰۳۸۴۵ تماس حاصل نمایید.
?پس از پایان این سرسلسله وبینارها آزمونی گرفته می شود و نفرات برتر به شرکت های عضو معرفی و پیشنهاد می شوند
امروزه به دلیل رقابت شرکتهای تولید دارو، در ارائه و تولید محصولات هر چه با کیفیت تر، مقوله کیفیت از اهمیت شایانی برخوردار است.
در صنعت تولید داروهای بیولوژیک، از آنجا که تولید ، در موجودی زنده صورت میگیرد که خود میتواند به عنوان منبع برخی ناخالصی ها، کیفیت محصول نهایی را تحت تاثیر قرار دهد، جزییات و مراحل کنترل کیفی دارو از اهمیت بیشتر و پیچیده تری برخوردار می باشد.
به دلیل حساسیت های زیادی که امروزه رگولاتوری ها و واحدهای نظارتی در حوزه کیفیت محصولات بیولوژیک دارند، لازم است مدیران و کارشناسان شرکتهای تولیدی، از دانش کافی و به روز در این زمینه برخوردار باشند.
?در این وبینار تلاش بر آن است تا بر اساس اصول طراحی کیفیت در محصول ، جایگاه کنترل کیفیت، اهمیت و ارتباط آن با سایر پروسه های تحقیقی و تولیدی، معلوم گرد.
?مدرس: زمرد نوری (مدیر کنترل کیفیت شرکت سیناژن ایلاچ ترکیه)
?زمان: دوشنبه ۲۶ آبان ماه ساعت ۱۵ الی ۱۷
?جهت هماهنگی و ثبت نام با شماره ۰۲۱۸۸۲۰۳۸۴۵ تماس حاصل نمایید
صبح امروز(۱۸ آبان ماه) مجمع سالانه انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران در شرکت آریوژن فارمد برگزار شد.
ارایه گزارش مالی و عملکردی، شرح اقدامات صورت گرفته توسط روابطعمومی، انتخاب بازرس سالیانه، معرفی روزنامه رسمی و تعیین تعرفه حق عضویت از اهم موارد مطروحه در این نشست بود.
دکتر مدنی رییس هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پس از استماع گزارش عملکردی توسط دکتر کاظمعلی دبیر این انجمن گفت:
متاسفانه صنعت بیوتکنولوژی کشور مورد بی مهری واقع شده است و آگاهی کمی نسبت به آن وجود دارد.
این صنعت می تواند تا حد زیادی درامد غیر نفتی ایران را تامین کند و از این رو هر حرکتی مانع رشد صنعت بیوتکنولوژی شود به ضرر کشور است. هدف ما آگاهی مراجع و سازمان ها نسبت به صنعت بیوتک است و بعضا این طور احساس می شود که مراکز قانون گذار با صنعت بیوتکنولوژی موافق نیستند و با ما سرجنگ دارند.
دکتر مدنی ورود داروهای جدید به فهرست دارویی کشور را از چالش های صنعت بیوتکنولوژی دانست و افزود: کوتاهی در ورود داروها به فهرست و برخی لابیپگری ها در این زمینه مشهود است که عوارض منفی آن را بزودی شاهد خواهیم بود.
رییس هیئت مدیره انجمن افزود صنعت بیوتکنولوژی نیازمند تبلیغات در سطح عام و جلسات مداوم و مکاتبات رسمی با مسئولین است که خوشبختانه این کار بخوبی در حال انجام است و امیدواریم تاثیرات خوبی را به همراه داشته باشد.
رقبای بزرگی در سطح منطقه داشتیم که به همت جوانانمان آن را از میان برداشتیم و امروز سومین کشور در منطقه در حوزه بیوتک هستیم، بیوتکنولوژی صنعتی است که روی پای خـود ایستاده است. حال سوال این جاست که چرا باید در داخل با چالش های متعددی از جمله ورود داروی جدید به فهرست، مشکلات قیمت گذاری و صادرات مواجه باشیم.
آیا این حرکات به نفع کشور است یا کشور را متضرر خواهد کرد؟
توسعه، اپتیمایزاسیون و آنالیز فرآیند های پائین دستی به علت وجود تعداد زیادی از پارامتر های بحرانی فرآیندی دارای چالش فراوان می باشد که لازم است در مقیاس های آزمایشگاهی، پایلوت و صنعتی مورد بررسی قرار بگیرد. این پارامتر های بحرانی بر مشخصات محصول نهایی تاثیر گذار بوده و لازم است ابتدا شناسایی، ارزیابی و به منظور کنترل آنها طراحی آزمایش مناسب صورت بگیرد. خالص سازی پروتئین های داروئی مختلف در شرکت پرسیس ژن بر اساس یک نقشه راه مدون بر اساس ارزیابی ریسک توسعه یافته است که با وجود رسیدن به حدود مجاز و قابل مقایسه در مشخصه های کیفی قابلیت کاهش تعداد آزمایشات انجام شده و به تبع آن کاهش هزینه های تحقیق و توسعه را دارد.
از سلسه وبینارهای انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی کشور چهارمین وبینار به موضوع خالص سازی پروتئین های نوترکیب، پروتئین های مشتق از پلاسما با رویکرد مدیریت ریسک اختصاص خواهد داشت.
مدرس: دکتر مرتضی جعفر آقایی
زمان: دوشنبه 19 آبان ماه ساعت ۱۵ الی ۱۷
هزینه ثبت نام: طبق جدول هزینه ها و تخفیف ها(آزاد:۲۰۰ هزار تومان)
پلتفرم برگزاری این وبینار skyroom است لینک در بیو اینستاگرام
جهت هماهنگی و ثبت نام با شماره ۰۲۱۸۸۲۰۳۸۴۵ تماس حاصل نمایید.
همراه با ارائه گواهی نامه معتبر
پس از پایان این سرسلسله وبینارها آزمونی گرفته می شود و نفرات برتر به شرکت های عضو معرفی و پیشنهاد می شوند
ارتباط با انجمن: | لینک های مفید: | ||
آدرس: تهران، شهرک غرب، خیابان دادمان غربی، نرسیده به بزرگراه یادگار امام (ره)، پلاک 116، طبقه 2 تلفکس: 88373097 (21) 98+ 88071538 (21) 98+ پست الکترونیک: info@sembio.ir |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |